Friday, October 14, 2005

Bine ati venit !

Salut colegilor !
Azi dimineatza mi-am verificat mailul si am gasit mult asteptatul orar. Asa ca m-am gandit ca ar fi o idee buna, avand in vedere ca pentru inceput vor fi numai doua zile pe saptamana, ca ar fi bine sa avem la indemana un instrument prin care sa comunicam. Informatii, idei, pareri, cursuri, orice.
Daca va place ideea postati si voi un reply.
Astept pareri.
Bafta la toata lumea !

4 Comments:

Blogger Victor Chitic said...

Tare ma intreb cate dintre materialele de studiu de care vom avea nevoie chiar se gasesc in biblioteca facultatii...Pentru ca daca biblioteca aia e in aceeasi stare in care o stiu eu, o sa ne sparga la buget.

October 14, 2005 5:22 PM  
Blogger Victor Chitic said...

Sal George !
Depinde de terapeut. Adica daca e unul mai cu experienta e mai mult. Eu fac cu cineva care si-a terminat masterul acum 2 ani parca si acum e sub supervizare. Si ma costa 250.000 pe sedinta. Nu e rau.

October 15, 2005 10:29 AM  
Blogger Victor Chitic said...

Va rog sa va spuneti parerile pe Blog, nu sa mi le trimiteti mie pe mail. Nu am nimic impotriva sa imi scrieti mie pe mail, dar daca aveti o parere ganditi-va ca poate nu sunt doar eu ala care vrea sa o afle. Acesta se intentioneaza a fi un forum de discutii. Hai sa discutam !
(Toti !)

October 17, 2005 4:09 PM  
Blogger Victor Chitic said...

Problema pe care o pui tu nu e deloc deplasata, sunt de acord cu tot ce spui. La mine situatia nu e asa de grava pentru ca am un servici de 4 ore cu un program destul de flexibil. Dar cred ca problema asta e generala. Si intr-adevar cred ca e esential sa nu lipsesti, pentru ca si asa sunt 2 zile pe saptamana si, da, nu e ca in facultate.

October 21, 2005 1:56 PM  

Post a Comment

<< Home